четвер, 12 січня 2017 р.

Талановиті марганчани



Художник Борсук Юрій

Народився в м. Марганець Дніпропетровської обл. 16 липня 1963 року. У 1980 році закінчив середню школу №3.
З 1981 по 1984 - служба в лавах Збройних Сил, де швидше за все і були зроблені перші кроки до образотворчого мистецтва (член гарнізонної редакційної колегії з художнього оформлення газети).
Після служби в армії з 1984 року захоплювався фотографією. Любительське захоплення поступово перейшло на професійний рівень. Працював фотокореспондентом в міській газеті "Шахтар Марганця".
У 1993 році створив невелику приватну фотостудію. За час студійної роботи познайомився з міськими художниками. Часто бував у художніх майстернях, пробував свої сили. Поступово захоплення живописом перейшло на перший план.
За період з 2000 року до 2016 року неодноразово брав участь у міських та регіональних художніх виставках. Роботи є в приватних колекціях як в Україні, так і за кордоном. Закоханий в природу козацького краю, віддає перевагу написанню реалістичного пейзажного живопису .
Читайте більше:

У січні в бібліотеці на Ворошилівці  розпочала роботу художня виставка робіт нашого талановитого земляка «Краса,  вкарбована у вічність».
Запрошуємо всіх бажаючих до бібліотеки  познайомитися з творчістю Юрія Борсука.












Немає коментарів:

Дописати коментар