понеділок, 4 березня 2019 р.


Перше засідання правового клубу 

"Правовий захист"

25 лютого в ЦМБ ім. М.Островського розпочав свою роботу правовий клуб для молоді «Правовий захист». Тема першого засідання була «Роль права в житті людини». На ньому були присутні учні І курсу  Марганецького професійного ліцею

Проводила засідання керівник клубу бібліотекар юнацького абонементу БФ №2 Олена Василівна Рак. Учні дізналися про права людини з стародавніх часів і до прийняття ООН «Декларації прав людини» та «Декларації прав дитини»

Молодь почула думки українців, які права для них найважливіші. Ольга Костянтинівна Поклонська, бібліотекар БФ №2 прочитала  вірш «Пишаюсь тим, що я людина» Г.Несмашної.

 Діти познайомилися з 53 ст. Конституції України, де написано, що для кожного учня є обов’язковою середня освіта, доступна та безкоштовна.
Наприкінці заходу учасники клубу прослухали вислови видатних людей про права та зробили фото на згадку про перше засідання.

Змістовну розповідь Олени Василівни супроводжувала презентація та відеофільми, які підготувала провідний бібліограф ЦБС О.В.Забенько.

Немає коментарів:

Дописати коментар