понеділок, 5 жовтня 2015 р.

Урочисте зібрання у виконкомі Марганецької міської ради

   У міськвиконкомі Марганецької міської ради пройшло свято, яке об’єднало День працівників дошкільних установ, Всеукраїнський день бібліотек і День працівників освіти.

  Підготували і провели захід бібліотекар читального залу ЦМБ ім. М. Островського В.В.Фіалковська та методист Марганецької міської ЦБС І.О.Кандала.
   На початку засідання в.о. міського голови Микола Васильович Лук’яненко привітав усіх присутніх в залі з професійними святами.

   30 вересня святкується День Віри, Надії та Любові. Саме в цей день Указом Президента України від 14 травня 1998 року оголошено Всеукраїнським днем бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу суспільства до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури. З давніх часів бібліотеки були храмами книги, острівцями духовності й культури, хранителями історичної і культурної спадщини, а їх працівники – лікарями людських душ. Невтомно вони сіють розумне, добре, вічне.

   З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, за високий професіоналізм, здобутки й досягнення на професійній ниві грамотами міського голови була нагороджена і завідуюча бібліотекою-філіалом №2 Бондаренко Валентина Сергіївна.



3 коментарі: