середу, 10 серпня 2016 р.


З давніх-давен завжди в кожній сім’ї читання та переказ книг були на першому місці.  Сьогодні, коли економічні негаразди та труднощі торкнулися кожної сім’ї, хороша, розумна книга  та сімейне читання повинно знову з’єднати людей, надихнути прекрасні почуття в складні людські відносини .
Тому тільки спільними зусиллями бібліотеки і сім’ї можна підтримати бажання читати, домогтися, щоб книга стала бажаною і потрібною в кожному домі.  Для тих, хто читає всією родиною,  у читальній залі було організовано відкритий перегляд літератури  «Скарбничка для всієї родини».
На ньому представлені матеріали для інтелектуального   розвитку  дитини, які  підкажуть  батькам, як   виявити здібності  дитини;  для любителів- кулінарів, садівників-городників. А щоб  батьки та діти змогли створити  своїми руками  багато красивих і  неповторних виробів  та саморобок, їм  допоможуть  книги та журнали з рукоділля.  Адже так приємно бачити результат  своєї  праці! Також тут можна знайти казки, загадки, художні твори для читання разом.



         Приємного  сімейного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар