четвер, 12 листопада 2015 р.

Музичній школі - 65!




Бібліотека-філіал №2 Марганецької  міської ЦБС  вітає колектив музичної школи з ювілеєм!

Випускники музичної школи, учасники ансамблю акордеоністів (керівник Лелюх Л.В) -активні читачі нашої бібліотеки. Вони приєднуються до наших вітань, діляться спогадами про навчання в музичній школі і фотографіями. «Він - професіонал високого класу, глибоко порядна людина з чутливою душею. Вчитель з великої літери, який розуміє дитячу психологію, органічно поєднує  педагогічний хист з неабияким терпінням, витримкою, тактом. Без пишних фраз, красивих слів та гучної самореклами, скромно, талановито і професійно виконує Леонід Васильович благородну просвітницьку місію, залучаючи здібну юнь до чарівного світу музики, виховуючи її на кращих зразках мистецтва», - так згадують свого наставника, Лелюха Леоніда Васильовича (нині директора музичної школи), його випускники.

Виступ ансамблю акордеоністів у СШ №10


Нагорода колективу акордеоністів за перемогу в міському фестивалі "Таланти твої, Україно"

Дем'янець Євгеній

Лазаренко Сергій



Гулаков Юрій

Бажаємо всьому колективу музичної школи на чолі з Леонідом Васильовичем міцного здоров’я,   творчої наснаги, терпіння, талановитих учнів, які через усе своє життя пронесуть любов до музики та рідної музичної школи!

    14 листопада  в Будинку культури Гірників відбувся ювілейний концерт музичної школи, який справив на присутніх величезне і незабутнє враження. Ми хочемо поділитися з вами фотографіями неперевершеного дійства.








Немає коментарів:

Дописати коментар