середу, 26 жовтня 2016 р.

Міжвідомчий семінар бібліотечних працівників

26 жовтня 2016  року в Марганецькій центральній міській бібліотеці ім. М. Островського відбувся міський міжвідомчий семінар бібліотечних працівників на тему «Сучасна бібліотека в електронному середовищі: стратегія інноваційного розвитку».


Провідний бібліотекар БФ №2  І. В. Дем’янець  поділилася  досвідом своєї роботи у доповіді «Відеоролик як форма популяризації систематичного читання серед користувачів». Ірина Віталіївна  цікаво і змістовно розповіла про використання різноманітних  програм  при створенні відеороликів, наголосила, що всі, створені роботи публікуються на веб-сайті YouTube . Це допомагає  бібліотеці налагодити плідний діалог із користувачем Інтернет, створювати свої офіційні канали, знімати більше відеозаписів важливих подій бібліотеки, рекламувати свою діяльність, нові надходження.
Це, по суті, завоювання нових аудиторій... Ми стоїмо на порозі того, що практично все переміщається у віртуальний простір. Але... книжка ніколи не зникне. Це те, що повинно бути і буде в домі. Ми віримо, що не одного користувача перегляд наших  відеороликів приведе до книжки у бібліотеку.


1 коментар:

  1. Молодці, бібліотекарі!Особлива подяка Ірині Віталіївні! Ролики чудові, завжди з задоволенням переглядаємо! Чекаємо на нові роботи!👍


    ВідповістиВидалити