середу, 1 квітня 2015 р.

Творча зустріч

 В Марганецькому коледжі Національного гірничого університету завідуючою бібліотеки Капто О.М. була організована творча зустріч з місцевою художницею Козловською-Дуплій В.П.  Зустріч пройшла в рамках циклу «Знайомство з цікавими людьми міста».  Ведуча заходу бібліотекар Уланова С.М. у вступному слові розповіла студентам про різні стилі, напрямки, тенденції мистецтва і запросила до виступу гостю.
Художниця розповіла, як народжуються ідеї і сюжети її картин, як і чому власне вона вирішила стати живописцем,  як піти від скрупульозного  прописування деталей і почати творити легко і вільно, про перші свої творчі здобутки.
Учасники заходу цікавились такими питаннями: чи є можливість у сучасній країні для творчої людини вибудовувати свою кар'єру, чи можливо творити для душі, але при цьому бути продаваним художником.
Ці та багато інших питань, що хвилювали присутніх, і були обговорювані на зустрічі.
Автор показала частину своїх робіт і розповіла на їх прикладі, як з часом змінювався її стиль і техніка у написанні картин.

На завершення зустрічі усі присутні були запрошені до бібліотеки-філії №2 на майстер класи «Творча майстерня в бібліотеці»  в рамках  руху «Зроби сам». 





Немає коментарів:

Дописати коментар