вівторок, 29 вересня 2015 р.

Бібліотечний «брейн-ринг» «Країна, якої немає на карті»


29 вересня у читальному залі БФ №2 бібліотекаром Мащенко І.І. проведено бібліотечний «брейн-ринг» «Країна, якої немає на карті», присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.
Перш ніж, розпочати «брейн-ринг», бібліотекар коротко розповіла учням про бібліотеку, наголосила, що бібліотека святкує свої іменини 30 вересня тому, що цей день співпадає зі святом святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, тобто мудрої. А книги – це наша мудрість.
Інтелектуальний брейн-ринг зібрав кращих учнів 7 класу ЗОШ №1.  Усього  45 запитань, на які потрібно дати вичерпну відповідь. Але не все так просто. Бібліотекар підійшов до заходу з натхненням, склавши цікаві й змістовні запитання. Учні швидко і вірно відповідали на поставлені питання, демонструючи глибокі та ґрунтовні знання бібліографії, літератури.
Брейн-ринг складався з трьох турів: «Бібліотека», «Книга», «Бібліографія», що містять запитання з історії бібліотек,  літератури; завдання, які розкривають глибину знань і навиків учнів користування бібліотекою.














Немає коментарів:

Дописати коментар